Netflex continueert activiteiten InterExperts

woensdag, 31 augustus 2016

Netflex continueert activiteiten InterExperts

Vanaf 1 september kunnen InterExperts klanten voor hun ICT-zaken bij Netflex terecht. De dienstverlening van beide bedrijven is complementair. Een solide portfolio van innovatieve oplossingen wordt gecombineerd met jarenlange kennis en ervaring in advies en begeleiding van ICT-projecten. Voor klanten betekent dit ICT zonder zorgen. Hun business staat bij Netflex centraal.

Netflex is een sterk groeiende en gezonde organisatie met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van de werkwijze en cultuur van Netflex.

Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn hierbij de drijfveren. Expertise maakt Netflex wat het is.

Door de aangeboden innovatieve oplossingen, de bedrijfscultuur en de deskundigheid van de medewerkers, maakt Netflex het mogelijk snel aanpassingen in de ICT-omgeving door te voeren. De ICT-voorzieningen worden zo geoptimaliseerd.

Uw business is ons uitgangspunt!

Meer informatie: www.netflex.nl

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å