Uw hostingpartner voor Microsoft, VMware, Microfocus of F-Secure

maandag, 25 april 2016

Uw hostingpartner voor Microsoft, VMware, Microfocus of F-Secure

Waarom dure programmatuur aanschaffen en uw computersystemen zwaar belasten als  uw  (beroepsgerichte) programmatuur ook extern kan draaien? Wel alle voordelen van de nieuwste programma’s, dagelijkse backups, anti-virus en 99,9% uptimegarantie, maar geen onverwachte kosten voor hardware of updates aan het systeem. Dat is hosting bij InterExperts!

Het aantal organisaties dat kiest voor externe hosting van applicaties neemt steeds verder toe. Wist u dat bijvoorbeeld het aantal bedrijven dat de financiële administratie door een externe dienstverlener laat hosten of gebruik maakt van een cloudoplossing van 8% in 2011 is gestegen naar 30% in 2016? (bron ChannelConnect). Dus waar wacht u nog op?

Hosting in de praktijk

Het Engelse woord 'host' betekent letterlijk gastheer en dat is InterExperts voor uw programmatuur. InterExperts kan onder meer de volgende software pakketten leveren in de online werkplek: Microsoft Office, Microfocus GroupWise, Filr, Autodesk (o.a. AutoCAD en Revit), Exact en Unit4. Ook andere pakketten kunnen wij hosted aanbieden; per applicatie onderzoeken wij de beste wijze om deze in de werkplek aan te bieden.

Samen met u bepalen we wat uw bedrijf nodig heeft om goed te functioneren en maken we een proefopstelling. Vakspecifieke programmatuur, veel of weinig gebruikers, grote of kleine bestanden; in ons datacenter in Rotterdam is alles mogelijk. En we zijn ervan overtuigd, dat u na de proefperiode niets anders meer wenst.

Maandelijks schaalbaar

En heeft u de ene maand meer behoefte aan werkplekken, dan de andere maand (bijvoorbeeld voor projecten?). Geen probleem, want u kunt het aantal werkplekken maandelijks schalen.  Wij zorgen voor de technische realisatie, zoals dagelijkse backups, redundant uitgevoerde servers, state-of-the-art beveiliging en periodieke updates aan het besturingssysteem.
Naast deze technische argumenten zijn er nog veel meer redenen om de hosting van InterExperts in te zetten. We noemen bijvoorbeeld de persoonlijke aandacht, het feit dat ons datacenter in Nederland is gevestigd, maatwerk en schaalbaarheid. Weten hoe InterExperts u kan ontzorgen? Maak dan nu een afspraak met Martijn Kooijman, tel 088 – 88 20 400.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å