Security partner van KeyTalk

vrijdag, 22 april 2016

Security partner van KeyTalk

Steeds vaker vragen onze klanten naar oplossingen op het gebied van authenticatie en beveiliging van dataverkeer via internet. U hoeft maar een krant open te slaan en u leest over hacks en datalekken. We zijn er dan ook zeer trots op dat InterExperts sinds kort partner is van het Nederlandse softwarebedrijf KeyTalk. Al eerder stond hierover een korte aankondiging op onze website.

Authenticatie

KeyTalk in Hilversum is opgericht door mensen die hun strepen op het gebied van beveiliging allang hebben verdiend. Het software bedrijf levert complementaire IT-security oplossingen vooral op het gebied van sterke authenticatie en doordachte encryptie van ‘data-in-motion’. Uniek is de wereldwijd gepatenteerde techniek om digitale (X.509) certificaten geautomatiseerd te distribueren naar en te installeren op elk type device (server, desktop, laptop, tablet, smartphone, of IoT device). U realiseert hiermee een PKI-infrastructuur, maar dan van kortlevende certificaten (korter dan 24 uur geldig). Door de automatisering is de beheerlast laag, en door de korte geldigheidsduur van de certificaten neemt de veiligheid toe. Zo creëert u een veilige en betrouwbare omgeving zonder de beheerproblematiek!

Heeft u ook medewerkers of klanten die met laptop, tablet of smartphone van buiten het intranet via een publiek netwerk willen inloggen? Of wensen uw klanten data-ontsluiting via specifieke ‘apps’ zonder volledige implementatie van het MDM? En is uw organisatie klaar voor de nieuwe datalek- en privacywetgeving? Dan kan de programmatuur van KeyTalk zeker interessant voor u zijn. De oplossingen van dit Hilversumse bedrijf omvatten bijvoorbeeld twee-factor-authenticatie, inloggen met app op smartphones of sms-toegangscodes via de mobiel.

Wilt u uw informatie aan de ene kant goed beschermen tegen aanvallen van buitenaf, maar aan de andere kant medewerkers en klanten voldoende toegang van buitenaf geven, dan zijn de beveiligingsoplossingen van KeyTalk zeker aan te bevelen. Bel ons op 088 – 88 20 400 voor een afspraak om de mogelijkheden van KeyTalk voor uw organisatie te bespreken.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å