InterExperts maakt TinyQ builder open-source

maandag, 29 februari 2016

InterExperts maakt TinyQ builder open-source

Afgelopen week heeft InterExperts een tool open-source gemaakt voor het maken van zoekopdrachten binnen webapplicaties. Het protocol, TinyQ, is door Novell ontworpen om complexe zoekopdrachten op een zo efficiënt mogelijke wijze over het internet te sturen. Dit efficiënte protocol maakt het mogelijk om webapplicaties sneller te maken.

InterExperts maakt een implementatie van het TinyQ protocol in PHP, een van de populairste programmeertalen voor webapplicaties, publiekelijk beschikbaar. Op deze manier hopen we dat meer programmeurs het protocol gaan gebruiken en helpen we de open-source community.

Indien u niet helemaal thuis bent in het programmeren is dit een leuke manier om u een kijkje in de keuken van InterExperts te geven. De tool wordt automatisch volledig getest om compatibiliteit met de specificatie van het protocol, en ook documentatie wordt live geupdate indien er wijzigingen plaats vinden. Met een volledige testsuite wordt 100% van de code doorlopen om te garanderen dat alles correct werkt.

Momenteel gebruiken we bij InterExperts de tool intern bij producten zoals NIVO en in de toekomst mogelijk het Adressen Beheer Systeem.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å