Partner met IT-securitybedrijf KeyTalk

woensdag, 24 februari 2016

Partner met IT-securitybedrijf KeyTalk

InterExperts biedt vanaf vandaag nog meer oplossingen voor de beveiliging van uw kritieke systemen door partner te worden van IT-securitybedrijf KeyTalk.

KeyTalk's Groeiende Partner Network
Sterke authenticatie en beveiliging van dataverkeer (over internet) staan sterk in de belangstelling. Bijna dagelijks worden we aan het belang herinnerd door berichten over hacks en datalekken in de media. En de urgentie om in actie te komen neemt alleen maar toe, bijvoorbeeld als gevolg van de nieuwe wetgeving op het gebied van datalekken. Steeds meer partners zien daarom de toegevoegde waarde van KeyTalk’s oplossingen op basis van kortlevende certificaten voor hun eigen producten en dienstverlening. In de eerste twee maanden van dit jaar zijn al zeven partners toegetreden en wij verwachten in de komende maanden nog de nodige uitbreiding aan ons netwerk te kunnen afkondigen. Nieuwe partners zijn bijvoorbeeld Esecor, InterExperts, Evolve en Truecom.

KeyTalk is een Nederlands software bedrijf dat de noodzaak van sterke authenticatie in monderne computernetwerken begrijpt. Met oplossingen voor het automatisch distribueren en installeren van kortlevende certificaten op alle hardware binnen uw bedrijf zorgen ze voor een veilige, betrouwbare omgeving zonder de beheer problematiek!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å