NIVO voor Voortgezet Onderwijs ontlast IT afdeling en administratie

donderdag, 11 februari 2016

NIVO voor Voortgezet Onderwijs ontlast IT afdeling en administratie

Is het beheer en beveiligen van het computergebruik binnen uw school een tijdrovende en kostbare aangelegenheid? Niet met NIVO, de kant-en-klare Identity Management oplossing voor het voortgezet onderwijs. Het systeem filtert automatisch wie tot welke gegevens toegang mag hebben, vereenvoudigt de autorisatie tot het systeem en neemt u het password management uit handen. Bekijk wat NIVO voor u kan betekenen of bel Jolanda van den Akker voor een presentatie.

Rechten toekennen

NIVO, een gezamenlijk product van InterExperts en IDFocus, ontlast de IT-afdeling en administratie van scholen. Zo neemt NIVO u de tijdrovende procedures toekenning van rechten uit handen, oftewel wie mag toegang tot welke gegevens. Het systeem filtert zelf een vaste set gegevens uit leerlingvolgsysteem en deze informatie wordt omgezet in identiteiten voor medewerkers, leerlingen en ouders. Bij veranderingen in de omstandigheden (bijv. leerling naar andere klas, tijdelijke docent of scheiding van ouders) worden direct alle rechten en informatiestromen aangepast.

Ook de organisatie van gegevens en het instellen van autorisaties wordt met NIVO zeer eenvoudig, waarbij de ICT-afdeling via een dashboard inzicht in alle informatiestromen houdt.

Wachtwoordbeheer

Menig gebruiker, jong en oud, vergeet zijn of haar wachtwoord en neemt hiervoor contact op met de helpdesk of conciërge. En scholengemeenschappen zijn tegenwoordig communities van vele duizenden leerlingen, ouders en medewerkers. Met NIVO is dat mailtje of telefoontje naar de helpdesk verleden tijd. Via het webgebaseerde gebruikersportaal wijzigen of resetten gebruikers namelijk zelf eenvoudig hun wachtwoord.

Meer weten wat NIVO voor uw opleiding kan betekenen of een demonstratie van het systeem? Neem dan contact op met Jolanda van den Akker, j.vd.akker@interexperts of bel 010 – 2919610.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å