Apparatuur in datacenter uitgebreid

dinsdag, 1 december 2015

Apparatuur in datacenter uitgebreid

Steeds meer bedrijven, zoals Bouwbedrijf Tadema Groningen (link naar artikel) zetten het datacenter van InterExperts in om te werken in de Cloud. Zonder kostbare investeringen beschikt u altijd, in Nederland en daarbuiten, over online werkplekken met voldoende capaciteit. Het is dan wel essentieel dat onze apparatuur voorop loopt qua techniek en daarom zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze systemen. Met de recente installatie van een nieuwe NVIDIA grafische kaart, een snellere processor en uitbreiding van het werkgeheugen, bent u in ieder geval verzekerd van state-of-the-art faciliteiten.

Vloeiend beeld

De nieuwe grafische controller is specifiek ontwikkeld ten behoeve van online werkplekken en heeft als belangrijke eigenschap dat de rekenkracht van meerdere werkplekken beter verdeeld wordt.
Wat u hiervan gaat merken? Uw applicaties zullen nog sneller draaien en de beelden op uw scherm (bijvoorbeeld bij BIM of CAD) worden vloeiender weergegeven.

Meer weten over het InterExperts’ datacenter en de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel Geert Wirken op 010 - 2919610.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å