Zorgeloos werken in de Cloud

donderdag, 10 september 2015

Zorgeloos werken in de Cloud

Wilt u zorgeloos werken, in een beveiligde omgeving en overal over uw documenten beschikken? Kies dan voor de Online Werkplek van InterExperts. Probeer ‘m vrijblijvend 1 week uit met een demonstratieaccount. Ervaar dat u in een beveiligde omgeving overal over uw documenten beschikt. U werkt gewoon met de apparatuur en programmatuur zoals u gewend bent, maar dan in de cloud, en met de service van InterExperts.

Vaste prijs

Zonder grote investeringen in nieuwe hardware beschikt u met de InterExperts Online Werkplek over een goede werkplek. Met de voordelen van werken waar u maar wilt. Door onze vaste prijs per maand, inclusief dataverkeer en opslag, kunt u zelfs besparen op systeembeheer, back-ups en antivirus!

Uw voordelen op een rij

Werken in de cloud levert veel gemak en voordelen op. We zetten een paar voordelen van onze Online Werkplek op een rij:

  • InterExperts denkt vrijblijvend met u mee om uw (maatwerk)software naar de cloud te brengen. Voordat u helemaal overgaat, zetten wij een voorbeeld van uw nieuwe werkomgeving met uw applicaties als test  online.
  • De online werkplek van InterExperts is een veilige werkplek. Standaard beschikt deze werkplek over antivirus software, dagelijkse back-ups, twee-factor-authenticatie en een beveiligde verbinding. En dan praten wij nog niet eens over de standaard aanwezige software zoals Windows, Microsoft Office en Adobe Reader.
  • Zijn er technische vragen, problemen of aanpassingen, dan staat de persoonlijke helpdesk van InterExperts voor u klaar.
  • En last but not least, wij werken met een vaste prijs voor de online werkplek. Inclusief dataverkeer en opslagkosten. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Gratis standaard software

Om het werken in de cloud nog eenvoudiger te maken, zijn alle online werkplekken van InterExperts standaard voorzien van veel gebruikte software, zoals Windows, Microsoft Office, Adobe Reader en F-Secure. Zo kunt u direct overal aan de slag.

Proefdraaien

Praten over het gemak en succes van de Online Werkplek is mooi. Maar het zelf ervaren, dat maakt veel meer duidelijk. Vraag eenproefaccount aan om zelf onze Online Werkplek uit te proberen. Bent u na de kennismakingsperiode serieus geïnteresseerd, dan kunt u in een proefomgeving uw eigen software in de cloud kunt testen. Bel 010 - 291 96 10 of ga naar directeenwerkplek.nl en vraag een proefaccount van de Online Werkplek aan!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å