Plug & Play wifi met Hotspot Manager

donderdag, 10 september 2015

Plug & Play wifi met Hotspot Manager

InterExperts Hotspot Manager is vernieuwd! En daarmee is het gebruiksgemak aanzienlijk verbeterd. Moest het wifi access point van de Hotspot Manager namelijk voorheen op locatie worden geïnstalleerd en aangesloten, nu wordt bij u een volledig voorbereid access point bezorgd. U hoeft alleen nog maar de stekker aan te sluiten en de unit zoekt zelf contact met de server van InterExperts.

Dat betekent voor u een razendsnelle installatie, wat zeker bij grotere aantallen veel tijdswinst oplevert. Maar ook updates, zoals een nieuwere versie of het herstel van eventuele bugs, worden nu op afstand geïnstalleerd. Natuurlijk op een tijdstip dat u en uw klanten hier zo min mogelijk van merken.

Gratis wifi voor klanten

Een bekende gebruiker van Hotspot Manager is Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Door de Facebookpagina van de dierentuin te ‘liken’ beschikken de bezoekers over de gratis wifi in het park.

Bied uw klanten, net als Diergaarde Blijdorp, ook gecontroleerd gratis wifi aan, via een speciaal access point of op uw bestaande draadloos netwerk. Met Hotspot Manager verstrekt u toegangscodes aan uw klanten. Bijvoorbeeld bij bestellen van een kopje koffie, of na het invullen van hun e-mailadres. Uitsluitend met deze code hebben uw klanten internettoegang. De inlogpagina stelt u zelf samen. Op www.hotspotmanager.nl treft u nog meer informatie aan. Of bel 010 - 010 - 291 96 10 voor een demonstratie.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å