CalendarSync toont alle agenda-afspraken in één overzicht

dinsdag, 9 juni 2015

CalendarSync toont alle agenda-afspraken in één overzicht

Bij een actief bedrijf zullen uw medewerkers vaak buiten de deur zijn voor een afspraak, of hebben een dag verlof opgenomen. Maar hoe zorgt u dat deze informatie duidelijk gecommuniceerd wordt en iedereen een duidelijk overzicht heeft van de agenda's van uw collega's?
CalendarSync verwerkt bestaande afspraken in de agenda's van uw mailsysteem in een duidelijk overzicht. Daardoor kunt u veel sneller afspraken maken, zonder meerdere agenda's door te hoeven bladeren.

Categoriseren en groeperen

Voor de overzichtelijkheid kunt u alle afspraken met een kleur categoriseren; Geef de verlofdagen bijvoorbeeld een andere kleur dan de wekelijkse vergaderingen of trainingsafspraken. Ook kunt u groepen van medewerkers aanmaken, zoals een projectteam of het managementteam, en hierop filteren.  In het overzicht kunnen meerdere groepen tegelijk worden getoond, alsmede afspraken binnen een bepaalde categorie.

Beveiliging

Hoeft niet iedereen te zien waarover de afspraken gaan? Privé afspraken in de agenda van uw mailsysteem worden ook vertrouwelijk behandelt in CalendarSync. Daarnaast is het systeem afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord en is de verbinding met de webapplicatie versleuteld.  

Vandaag nog inzicht in en overzicht van alle afspraken? Bel voor een afspraak met InterExperts om alle ins & outs te vernemen.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å