Seminar ‘Bouwen in de Cloud’

vrijdag, 17 april 2015

Seminar ‘Bouwen in de Cloud’

Virtueel werken is ‘hot’, ook in de bouwsector. Sla een vakblad open en er staat zeker een artikel over ‘de cloud’ in. Maar wat betekent dit voor u en voor uw bedrijf? Het goed opslaan, gebruiken en beheren van documenten en grote bouwtekeningen in de cloud heeft aardig wat voeten in de aarde. Deze en nog vele andere vraagstukken komen op woensdag 20 mei a.s. aan de orde tijdens ons seminar Bouwen in de Cloud.

Discussie
Samen met u en onze partners Technische Universiteit Delft, Novell Filr, De Bouwpas en Smart DC, gaan wij op 20 mei op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Hoe blijven cruciale systemen werken?
  • Hoe deel je veilig bestanden met collega's?
  • Wie beantwoordt vragen vanaf de werkvloer?
  • Hoe blijven bestanden en cruciale systemen overal bereikbaar?

Het seminar in de Van Nelle Ontwerpfabriek begint om 13.00 uur. De middag vol presentaties en discussies wordt om 16.45 uur afgesloten met een rondleiding door ons nieuwe datacenter en een rondleiding door Nederlands voornaamste industriële monument, de Van Nellefabriek. Daarna praten wij onder het genot van een hapje en een drankje nog graag even met u na.

Inschrijven
Deelname aan dit seminar is gratis. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt, dus wij vragen u om vooraf te registreren. Meer weten over het seminar Bouwen in de Cloud? Niels de Blaauw en Martijn Kooijman weten alle ins & outs. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 - 291 9610.

Bent u als ICT-beheerder of -beslissingsmaker actief in de bouwwereld en wilt u nu al uw stoel reserveren? Aanmelden kan via interexperts.nl/bouwen-in-de-cloud.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å