Brainshare 2008

zondag, 23 maart 2008

Brainshare 2008

In de week van 17-21 maart hebben onze consultants deelgenomen aan het jaarlijkse technologiecongres van Novell: Brainshare.

De kennis die hier is opgedaan geeft weer genoeg energie en ideeën om onze klanten het komende jaar te helpen.

Tijdens Brainshare is het mogelijk is om direct met de leidinggevenden en ontwikkelaars van Novell te praten. We hebben uiteraard van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle ervaringen en opmerkingen van onze klanten met hen te bespreken.

We constateerden dat Novell grote progressie maakt in het completeren en verbeteren van haar Linux-platform en de diensten daaromheen. Dat bleek ook uit het feit dat grote bedrijven als SAP en Atos Origin een strategisch partnerschap hebben afgesloten met Novell.

Ook Microsoft was dit jaar weer van de partij op Brainshare om de interoperabiliteit van Suse Linux Enterprise Server 10 en Windows Server 2008 te demonstreren.

Tijdens Brainshare zijn ook afspraken gemaakt met ENGL (www.engl.co.uk). InterExperts wordt partner voor de Nederlandse markt. We gebruiken ENGL Tools al geruime tijd om het imagingproces met ZenWorks te stroomlijnen.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å