Opleidingen

Wij delen onze kennis graag met u.

Opleidingen

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van de oplossingen die wij gebruiken en de technieken die wij inzetten voor onze klanten. Deze kennis delen wij graag met u. Onze specialisten kunnen voor uw organisatie een training op maat verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw medewerkers een training geven over het gebruik van een nieuwe applicatie, of uw ICT-afdeling trainen in het beheer van één van de oplossingen die wij graag gebruiken.

Technisch en niet-technisch

Wij leggen onze oplossingen graag uit aan iedereen, ongeacht de achtergrond. In onze technische trainingen gaan we bijvoorbeeld gedetailleerd in op de werking van systemen, voorkomende problemen en standaard beheertaken. Bij trainingen voor eindgebruikers of voor power users ligt de nadruk op het functionele aspect. In overleg met u weten we altijd een passende instructievorm te vinden.

Cursusonderwerpen

Wij bieden trainingen aan voor onder meer de volgende onderwerpen:

* Adressen Beheer Systeem
* Verlofkaart
* Novell Vibe
* Novell Filr
* ZENworks
* ZCM
* SEP Sesam
* VMware
* NetApp
* Hardware (servers, storage)

Ook op andere gebieden kunnen wij training verzorgen voor uw medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op locatie of op ons kantoor

Trainingen kunnen door ons op uw locatie verzorgd, of bij ons op het hoofdkantoor in Rotterdam. Wij beschikken over een eigen cursusruimte voor ca. 10 personen, inclusief internettoegang, presentatiemiddelen en een versnapering. Eventueel verzorgen wij ook een lunch bij de cursus.

Bij een training bij u op locatie kunt u kiezen voor een training ‘on the job’, waarbij de instructie op de werkplek plaatsvindt, of een klassieke werkgroepopzet.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å