Implementatie en beheer

Onze specialisten implementeren en beheren uw ICT-omgeving op professionele wijze en met aandacht voor uw eindgebruikers.

Implementatie en beheer

InterExperts heeft alle technische know-how in huis om projecten uit te voeren binnen uw ICT-omgeving en om uw omgeving te beheren. Wilt u uw bestaande netwerk upgraden met nieuwe software? Of wilt u een nieuwe applicatie geautomatiseerd uitrollen naar uw eindgebruikers? Wij hebben ervaring met een groot aantal technieken applicaties en wij werken volgens een gestructureerde en efficiënte werkwijze, zodat wij snel en gedegen uitbreidingen en migraties kunnen implementeren binnen uw netwerk.

Permanent of tijdelijk

U kunt het beheer van uw netwerk permanent of op tijdelijk basis uitbesteden aan InterExperts. Ons ervaren team van consultants, servicedeskmedewerkers en beheerders is ook bij uitstek geschikt als achtervang voor uw reguliere beheerder (tweedelijns ondersteuning). Ook kan onze helpdesk uw medewerkers te woord staan, vragen beantwoorden en actie ondernemen bij problemen of storingen.

Regulier beheer

Uw netwerk is gebaat bij goed beheer. InterExperts kan uw ICT-omgeving geheel of gedeeltelijk beheren: wij zorgen voor het op tijd vervangen van oude werkstations en servers, we upgraden tijdig software naar nieuwe versies en storingen worden door ons gemonitord. Bovendien adviseren we u hoe u kunt besparen op de beheerkosten van uw netwerk.

Projecten binnen uw netwerk

Projecten binnen uw netwerk, zoals de installatie van een nieuwe applicatie of een upgrade van bestaande systemen, worden door InterExperts volgens een duidelijk, vooraf opgesteld plan uitgevoerd. In het projectplan omschrijven we duidelijk welke wijzigingen we uitvoeren en welke consequenties dit heeft voor uw netwerk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en is ook uw technische documentatie op orde. Bij complexe migraties nemen we voorzorgsmaatregelen zodat we bij tegenslag altijd kunnen terugvallen op de oude situatie.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å